colormatic iq2Bilo na jakom suncu, umjetnom svjetlu, u hladu ili u sumraku – konstantna prilagodba promjenama uvjeta osvjetljenja zahtijeva maksimalno naprezanje Vaših očiju. Oslonite se na leće koje su u stanju misliti same za sebe: zahvaljujući ColorMatic IQ® 2 – inteligentnim samozatamnjujućim lećama iz Rodenstocka.

ColorMatic IQ® 2 leće se automatski prilagođavaju bilo kojim uvjetima osvjetljenja: one su potpuno prozirne u zatvorenim prostorima, a optimalno zatamnjene u otvorenim prostorima ovisno o intenzitetu osvjetljenja. One simultano nude idealnu UV zaštitu i zaštitu od bljeskanja.

Ukratko: inteligentne leće za svakodnevne situacije. ColorMatic IQ® 2 leće su dostupne u tri nijanse bezvremenskog dizajna.colormatic iq2 sun

Dobre vijesti za Vaše oči: samozatamnjujuće leće nisu dostupne samo za Vaše svakodnevne naočale nego i za Vaše sunčane naočale. Samozatamnjujuće sunčane leće ColorMatic IQ® Sun 2 iz Rodenstocka štite Vaše oči pod jakom sunčevom svjetlošću zahvaljujući njihovoj tamnoj nijansi. U polusjeni, leće se posvjetljuju do 40% te pružaju visoko kontrastni vid.
Ovo osigurava najbolju moguću ugodnost vida sa 100% UV 400 zaštitom u svakoj situaciji: tijekom slobodnog vremena i sportskih aktivnosti.

Postavite trend modernih nijansi s: Pure Grey, Chocolaste Brown i Racing Green.

 

novo crveno   

AKCIJSKA PONUDA U OPTICI ENA:

  •   Kupnjom jednog brendiranog okvira

  •   Drugi iz odabrane kolekcije GRATIS!

ena logo 100